Denizden gelen sağlığın sofralarınızı renklendirmesi için...
İskenderun Balıkçılık;
İç Anadolu Bölgesinde 35 yıllık özgeçmişe sahip olup, sektördeki değişim ve gelişmeleri takip etmenin büyüme ve sağlıklı hizmet vermek adına önemini kavramış, yeniden yapılanarak ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, HACCP ve Tarım Bakanlığı'ndan İşletme Onay Belgesi ile, Ankara ve İstanbul'da taze dondurulmuş sağlıklı deniz ürünlerini hijyenik, soğuk zincir kurallarına uygun, kalibrasyon ve hassasiyet ilkesi ile ele almış, nihai tüketime ulaştırarak kurumsal kimlik almaya hak kazanmıştır.
Konusunda tecrübeli ve eğitimli personeli, frigofrik servis araçları ve ekip ruhu çalışma prensibi ile İskenderun Balıkçılık uzun yıllar bu sektörde hizmet vermeyi hedeflemekte ve bunun gereği yerine getirileceğini taahhüt etmektedir.
Birgül Öser